Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

..  Prezentare 
            Prezentare instanţă
               Istoric   
       Legislație 
       Conducere
            Conducerea instanţei
       Organizare            
              Carieră
       Rapoarte si studii

Actualitate

CHESTIONAR referitor la percepţia activităţii în cadrul Tribunalului Vaslui  
Vă aducem la cunoștință că aveți posibilitatea completării chestionarului în format fizic, prin punerea lui la dispoziția persoanelor interesate la Registratură, Arhivă și Biroul de informare și relații publice​, sau on-line, prin accesarea link-ului de mai jos:
                                                                    
 Vă informăm că, din data de 10 iulie 2023, Consiliul Superior al   Magistraturii a pus în funcțiune  noul portal pentru depunerea  cererilor, înscrisurilor și plata taxelor de timbru la nivel național,   disponibil la adresa de internet https://registratura.rejust.ro
 

 
Aplicația de comunicare cu instanța este disponibilă, pentru utilizare web, la adresa:
 https://upld.ca-iasi.ro, iar pentru platformele mobile: ANDROID   iOS
Manualul de utilizare al aplicatiei este disponibil aici.
    

Programare on-line pentru studiul dosarelor în arhiva curentă a Tribunalului Vaslui și a instanțelor din circumscripție -Curtea de Apel Iași (ca-iasi.ro)

 Pentru consultarea dosarelor vă rugăm să folosiți Dosarul electronic -  detalii aici

Pentru a avea acces la documentele din dosar, părțile sau reprezentanții lor trebuie să depună o cerere de comunicare a actelor în format electronic disponibilă aici Formular cerere acces dosar electronic.pdfFormular cerere acces dosar electronic.pdf
După depunerea cererii, aceștia vor primi pe email link-ul de autentificare. Autentificarea se poate face la doc.ca-iasi.ro • Autentificare
Pentru autentificare, părțile sau reprezentanții lor trebuie să introducă adresa de email indicată în cererea depusă, să aleagă instanța dorită și apoi să apese butonul Autentifică.
Pe adresa de e-mail indicată în cererea depusă va fi primit în scurt timp, un cod de verificare. După introducerea codului și apăsarea butonului Verifică, dacă codul introdus este cel corect, părțile sau reprezentanții lor vor avea acces la dosarele pentru care li s-a aprobat accesul la instanța aleasă.
Cererea se depune în original la registratura instanței, prin poștă/serviciu de curierat sau prin mijloace electronice: https://upld.ca-iasi.ro/#/.
 
  - https://www.robobraille.org/  - program utilitar de conversie fisiere text in fisiere audio sau Braille
 
                                                                                  ANUNŢ 
                           Privind  posibilitatea folosirii aplicaţiei „dosarul electronic" de către experţi
             Începând cu luna iunie 2020, aplicaţia „dosarul electronic” devine operaţională şi pentru experţii implicaţi în procedurile judiciare  de pe rolul Tribunalului Vaslui.
            Astfel, Tribunalul Vaslui invită  experţii implicaţi în procedurile judiciare de pe rolul acestei instanţe, dar si a tuturor judecătoriilor din circumscripţia sa teritorială, să folosească  aplicaţia „dosarul electronic”, accesând on-line dosarul în care sunt desemnaţi.
             În acest sens, experţii trebuie să depună o cerere de comunicare a actelor în format electronic disponibilă pe site-ul instanţei sau la Registratură, cerere în care să fie  indicat numărul de telefon si adresa de email.
             După depunerea cererii, aceștia vor primi pe email link-ul de autentificare. Pentru autentificare, părțile sau reprezentanții lor trebuie să introducă adresa de email indicată în cererea depusă, să aleagă instanța dorită și apoi să apese butonul Autentifică. Pe numărul de telefon indicat în cererea depusă va fi primit în scurt timp, prin sms, un cod de verificare. După introducerea codului și apăsarea butonului Verifică, dacă codul introdus este cel corect, părțile sau reprezentanții lor vor avea acces la dosarele pentru care li s-a aprobat accesul la instanța aleasă.
                                                      
  
 DOSARUL ELECTRONIC - Ce trebuie să faci? - Dosar electronic.pdfDosar electronic.pdf
 

 Tabloul oficial al avocaţilor UNBR click aici -> Tabloul oficial al avocaţilor UNBR

TABLOUL MEDIATORILOR poate fi consultat la adresa: http://www.cmediere.ro/mediatori/

  
 
COMUNICATE DE PRESA TRIBUNALUL VASLUI
 
2024
 
 
Comunicat de presă 08-01-2024.pdfComunicat de presă 08-01-2024.pdf      Comunicat de presă referitor la suspendarea protestului declanșat prin Hotărârea nr. 8 din data de 14 decembrie 2023 a Adunării Generale a Judecătorilor şi reluarea judecării cauzelor
Comunicat de presă 11-01-2024.pdfComunicat de presă 11-01-2024.pdf  Comunicat de presă referitor la suspendarea protestului personalului auxiliar de specialitate
  
                                               
2023
 
 
2022
  
2021
COMUNICAT DE PRESĂ  - 07.05.2021
COMUNICAT DE PRESĂ 24-02-2021 comunicat de presă.pdf
 
2020
 
Ziua Europeană a Justiţiei - 25 octombrie 2020 
 
2019
 
2018
 
 

Informaţii de interes public


Contact