Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

Prezentare
            Prezentare instanţă
Legislație 
Conducere
            Conducerea instanţei
Organizare            
            Competența Judecătoriei Pașcani
            Carieră
 

Actualitate             Pentru a avea acces la DOSARUL ELECTRONIC, completaţi cererea de comunicare a actelor de procedură în format electronic a cărui model îl găsiţi aici. Nu folosiţi alte modele de cereri!​


              Aplicația de comunicare cu instanța este disponibilă, pentru utilizare web, la adresa:

             https://upld.ca-iasi.ro, iar pentru platformele mobile: ANDROID   iOS
             Manualul de utilizare al aplicatiei este disponibil aici.
 
            Informare: urmare a unor probleme de comunicații dintre serverul aplicației de comunicare cu instanța și serverul de email folosit pentru trimiterea codurilor de activare a conturilor, pentru o perioadă de timp conturile nou create nu au putut fi activate.
           Pentru activarea conturilor nou create puteți parcurge următorii pași: în pagina de autentificare introduceți adresa de e-mail folosită pentru crearea contului, o parolă oarecare și apăsați butonul „Autentificare”. Sistemul va sesiza că contul nu este activ și vă va oferi două opțiuni: introducerea codului primit pe email sau generarea unui nou cod de activare. Alegeți a doua variantă apoi introduceți codul de activare în fereastra nou apărută.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Decizia nr. 21/2021 privind măsurile de reducere a riscului de infectare cu virusul SARS-CoV-2, pentru asigurarea bunei funcţionări a Judecătoriei Paşcani.            


             Cererile de studiu dosar pot fi trimise către instanţă la adresa de e-mail: jd-pascani-arh@just.ro. Vă rugăm să aşteptaţi confirmarea programării.

Liste de şedinţă

​Data şedinţei ​Complet de judecată 


Comunicate de presă
 

Alte anunțuri  
            Tabloul mediatorilor autorizaţi

Informaţii de interes public


Contact