Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

Sediu: Calea Bucureşti, nr. 111, oraşul Topoloveni, judeţul Argeş
        Nr. telefon: (0248) 666 813
         Nr. fax: (0248) 666 274
         E-mail:  judecatoria-topoloveni@just.ro 
Notă: Datorită unor dificultăți tehnice privind comunicarea prin e-mail cu domeniul yahoo.com, unele dintre răspunsurile noastre transmise de pe domeniul just.ro se întorc cu mesaj de eroare. Din acest motiv, vă informăm că se vor trimite corespondențele prin poștă și, pentru perioada următoare, recomandăm să indicați la coordonatele dumneavoastră de contact – în măsura în care sunt disponibile - adrese de e-mail de pe alte domenii. Vă mulțumim!
 

ANUNŢ

În perioada vacanţei judecătoreşti, din perioada 01.07.2022-31.08.2022, programul de relaţii cu publicul al B.I.R.P, programul pentru compartimentul
arhivă şi cel de registratură se stabileşte săptămânal, în două zile, cele de marţi şi joi, în care
îşi va desfăşura activitatea şi judecătorul de serviciu, orele 09.00-12.00.

 

PREŞEDINTE, judecator

NECHIFOR SIMONA ELENA cu delegaţie
ANUNŢ - 22 iulie 2020
        În raport de dispoziţiile speciale ale  Legii  nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, se  impune ca în cuprinsul cererilor adresate instanţei să fie indicate în mod obligatoriu, alături de celelalte elemente prevăzute de Codul de procedură civilă, codul numeric personal, adresa de email (dacă există), şi obligatoriu numărul de telefon la care poate fi citată persoana titulară a cererii.
        De asemenea, în cuprinsul cererii se va menţiona în mod expres dacă petiţionarul are angajat apărător ales, în acest sens urmând a se indica numele acestuia.
        Plângerea adresată instanţei va fi însoţită obligatoriu de decizia individuală emisă de către Direcţia de Sănătate Publică.
        Se menţine recomandarea ca aceste cereri să fie transmise în format electronic, cu precădere prin intermediul emailului.
                                                                                                                              Preşedinte, 


Incepand cu 01.07.2021  pana la data de 31.08.2021 inclusiv, programul de relatii cu publicul la arhiva si registratura instantei, se stabileste dupa cum urmeaza:
- pentru studiul dosarelor, inregistrarea actelor si inregistrarea cererilor de chemare in judecata, se stabileste ziua de marti in fiecare saptamani intre orele 09:00-13:00


 
Organizarea şedinţelor de judecată pe ore
 
Sala 1 
         Adresa de site: www.justitie-ag.ro                                                        
                                http://noulportal.just.ro (portalul instanţelor de judecată pus la dispoziţie de către Ministerul Justiţiei)
          Taxele judiciare de timbru se plătesc de debitorul taxei în numerar, prin virament sau în sistem on-line, într-un cont distinct de venituri al bugetului local "Taxe judiciare de timbru şi alte taxe de timbru", al unităţii administrativ teritoriale în care persoana fizică are domiciliul sau reşedinţa ori, după caz, în care persoana juridică are sediul social.
          Dacă persoana care datorează taxa judiciară de timbru nu are nici domiciliul, nici reşedinţa ori, după caz, sediul în România, taxa judiciară de timbru se plăteşte în contul bugetului local al unităţii administrativ teritoriale în care se află sediul instanţei la care se introduce acţiunea sau cererea, conform art.40 alin.1 şi 2 din O.U.G nr.80/2013.
Taxe judiciare de timbru:
Cont RO55TREZ05120070103XXXXX
Trezoreria Topoloveni Beneficiar Bugetul de Stat CF 8609468

Actualitate

Decizia nr. 8 din 20.06.2019 - activitate vacanta.pdf

anunt program -19-30.06.2019.pdf

Anunt program vacanta 2018.pdf

Anunt vacanta sedinte judecata 2018.pdf

anunt Ziua Europeana a Justitiei Civile.pdf

HOTARARE 1 din 2016 A G.pdf

raport informatii de interes public.pdf

anunt sarbatori 2015.doc

TABLOU MEDIATORI ACTIVI 21-04-2015.pdf

 Ghid.pdf

 

ANUNT 23.10.2015.pdf

Raport privind accesul la informatii de interes public-2014.pdf

Anunt program sarbatori 2014.pdf


Ziua portilor deschise.pdf

În contextul intrării în vigoare a noilor Coduri, Institutul Naţional al Magistraturii, Consiliul Superior al Magistraturii cu sprijinul Confederaţiei Elveţiene au elaborat Ghiduri practice – Modele de cereri pentru justiţiabili în materie penală şi Modele de cereri pentru justiţiabili în materie civilă. Ghidurile oferă într-o abordare accesibilă modele de cereri de chemare în judecată venind astfel în sprijinul justiţiabililor.

Ghidurile vor putea fi vizualizate începând cu data de 23.10.2014 pe portalul instanţelor sau accesând www.ghid.csm1909.ro


Informaţii de interes public


Contact