Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Portal  > Judecătoria VIDELE  > Prezentare
Prezentare

Prezentare instanţă
Istoric


Prezentare instanţă

 
 
 
        sediuvd.jpg

        Judecătoria Videle îşi desfăşoară activitatea într-un sediu modern, dat în folosinţă în anul 2008, situat în centrul oraşului Videle. În aceeaşi incintă îşi desfăşoară activitatea şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Videle.
        Sediul Judecătoriei se află în centrul oraşului Videle (lângă sensul giratoriu); accesul publicului în incintă este permis după ora 8; în cazuri excepţionale (temperaturi extreme sau vreme nefavorabilă), accesul este permis şi anterior acestei ore.
        Avocaţii beneficiază de o încăpere mobilată situată la parterul clădirii, în imediata apropiere a sălii de şedinţă.
      
       salavd.jpg       Sala de şedinţă este situată la parterul clădirii, accesul publicului fiind permis după ora 8. Pe timpul desfăşurării şedinţei de judecată, părţile, participanţii la proces şi publicul aflat în sală sunt rugaţi să aibă o atitudine corespunzătoare; este interzisă folosirea telefonului mobil, la intrarea în sala de judecată fiind recomandată trecerea acestuia în modul de funcţionare „silenţios”.
       Evidenţa activităţii instanţei se ţine în format electronic; informaţiile sunt disponibile atât prin intermediul internetului, pe pagina web, cât şi prin intermediul a două terminale touch-creen aflate la parterul clădirii. Terminalele aflate în incintă afişează informaţiile în timp real, odată ce acestea au fost introduse în sistemul informatic. Actualizarea informaţiilor pe internet are o anumită întârziere datorată replicării datelor de pe server. Astfel, un dosar introdus astăzi în sistem informatic, va fi disponibil pe site după ora 00; pe terminalele aflate în instanţă, informaţia este disponibilă în timp real.
       Accesul în localitatea Videle se poate face atât feroviar cât şi rutier; oraşul Videle se află pe magistrala C.F. Craiova-Bucureşti, cât şi pe ruta secundară Bucureşti – Giurgiu, mersul trenurilor fiind disponibil online www.infofer.ro .
       Din localităţile învecinate, accesul este facilitat de microbuze.

Istoric

​....