Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

 

 Despre instituţie

 
Afiseaza / ascunde

Actualitate

 

 LISTA CAUZELOR JUDECATE

 
Vă informăm că listele de ședință, actualizate cu ora citării respectiv intervalul orar stabilit, pot fi vizualizate pe site-ul Judecătoriei Rupea, la secțiunea ȘEDINȚE.
Astfel, accesând lista de ședință din data termenului de judecată, veți regăsi și orele sau intervalele orare stabilite pentru fiecare cauză. (click aici​)

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

  În atenţia persoanelor cu handicap

         În considerarea prevederilor art. 69 alin.l din Legea nr.448/2006 privind protecția și promovarea     drepturilor persoanelor cu handicap,  vă aducem la cunoștință următoarele:
    

  Persoanele cu handicap vizual care doresc sa asculte audio un text vor descărca
  addon-ul pentru   browserul chrome făcând click  AICI

  Persoanele cu handicap vizual care doresc sa asculte audio un text vor descarca
  addon-ul pentru browserul mozilla făcând click  AICI

  Persoanele cu handicap vizual care doresc sa asculte audio un text vor descarca
  addon-ul pentru browserul microsoft edge făcând click​  AICI​​
​​ ​​​
NOU !  ANUNTUL JUDECĂTOR​IEI R​UPEA DIN 25.10.2021 R​EFERITOR LA OBLIGATIVITATEA CERTIFICATULUI VERDE

 
COMUNICATUL JUDECĂTOR​IEI R​UPEA DIN 06.08.2020 REFERITOR LA MODUL DE TRANSMITERE A CONTESTATIILOR IMPOTRIVA ADMITERII / RESPINGERII CANDIDATURII LA FUNCTIILE DE PRIMAR / CONSILIER LOCAL

COMUNICATUL JUDECĂTOR​IEI RU​PEA DIN 23.07.2020
                                                 TDS - Transmitere Documente Securizat

       Începând cu data de 02 martie 2020 la dosarele înregistrate cu aceeaşi dată este funcţională aplicaţia TDS - Transmitere Documente Securizat.

 
 

 Aceasta  permite transmiterea  citațiilor și altor acte procedurale în format electronic, prin intermediul poștei electronice sau prin SMS, doar către părțile din dosarele aflate pe rolul Judecătoriei Rupea care și-au dat acordul pentru a primi actele de procedură în format electronic, în urma completării unei cereri.     

Pentru aceasta este necesar să comunicaţi instanţei adresa de e-mail şi numărul de telefon mobil.         

                                                     

 Părțile care și-au dat acordul pentru primirea actelor de procedură în format electronic beneficiază și de acces electronic la documentele din dosar.

Descarcă cererea

 

 Cererea, completată și semnată, se poate depune personal la Registratura Judecătoriei Rupea sau se poate trimite prin email la adresa judecatoria-rupea@just.ro sau fax 0268/260282.

 Părțile care și-au dat acordul pentru primirea actelor de procedură în format electronic beneficiază și de acces electronic la documentele din dosar .

https://www.curteadeapelbrasov.ro

Vă recomandăm să accesați  site-ul web cu unul din următoarele navigatoare: Google Chrome,Mozila Firefox,Opera.

 

Dosarul electronic poate fi accesat din mesajul e-mail primit de la instanță ori prin pagina de internet https://doc.curteadeapelbrasov.ro/autentificare folosind codul primit prin respectivul mesaj.

Sistemul va fi implementat în dosarele înregistrate începând cu data de 02 martie 2020, în care Judecătoria Rupea este învestită în primă instanţă (ca instanță de fond).  Informații suplimentare despre dosarul electronic, precum și instrucțiuni privind utilizarea acestuia găsiți aici.

 

Pentru comunicarea actelor procedurale transmise de către instanţă,veţi primi un e-mail sau un SMS cu un link, prin accesarea căruia veţi vedea documentele transmise(https://doc.curteadeapelbrasov.ro/ - Acces indirect la citațiile sau comunicările primite prin e-mail sau SMS. Pentru vizualizare aveți nevoie de codul de acces primit). Informații suplimentare despre aplicația TDS, precum și instrucțiuni privind utilizarea acesteia găsiţt aici.

 

Citaţiile şi celelalte acte de procedură se consideră comunicate de către judecătorie la momentul la care s-a primit mesaj din partea sistemului folosit că au ajuns la destinatar, potrivit datelor furnizate de acesta, indiferent de deschiderea sau nu a documentelor.  

 

 Vă rugăm ca documentele şi acţiunile pe care le depuneţi sau le trimiteţi instanţei să nu fie capsate, ci, cel mult, prinse cu agrafe, pentru a facilita procesul de​ scanare.

 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Informaţii de interes public


Contact

       Date de contact          
       Program de funcţionare          
       Camere de lucru cu publicul          
       Relații cu presa          
       Program de audiențe          
       Petiţii          
       Harta