Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

 
   ANUNŢ
 
            Contestaţiile la legea electorală conform Legii 215/2015 se vor depune la Serviciul de registratură din cadrul Judecătoriei Rm. Vâlcea sau la adresa de email: jud-ramnicuvalcea@just.ro.
                            
 
PREŞEDINTE,
judecător Marius Alexandru Lumineanu


 
 
 
_______________________________________________________________________________________________________________________________
 
22.02.2024
Jud. Rm. Vâlcea vă pune la dispoziție chestionarul adoptat prin hotărârea Secției pentru Judecători nr. 2646/16.11.2023 a Consiliului Superior al Magistraturii, propus ca modalitate de evaluare a gradului de satisfacție al părților interesate în vederea atingerii indicatorului din Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022 – 2025.
Chestionarul este disponibil atât în format fizic, la compartimentele publice ale instanței, cât și în format electronic, prin accesarea următorului link: Formular - grad satisfacţie părţi sau prin scanarea codului QR:IMPORTANT
Transmiterea documentelor in format electronic la adresele de e-mail oficiale ale instanţei se va face cu respectarea următorarelor reguli:
  • - Fişierele ataşate vor avea unul dintre formatele: PDF, DOC sau DOCX
    - Dimensiunea maximă a unui email va fi de 20 MB
  • - Fişierele se ataşează direct emailurilor trimise
  • - Emailurile nu vor conţine link-uri către diverse site-uri, locaţii sau platforme de file-sharing
  • - Fişierele de ataşează direct emailurilor trimise
  • - Aşteptaţi confirmarea de primire a emailului. Dacă nu primiţi confirmarea într-un timp rezonabil, folosiţi alte căi pentru a transmite documentele (depunere personală la registratură, fax, în format letric prin poştă etc).

  • Întrucât pot apărea anumite modificări în listele de şedinţă afişate pe site cu minim 5 zile înainte de termen, vă rugăm să consultaţi și listele de şedinţă generate de sistemul ECRIS accesând câmpul „ ŞEDINŢE” care este actualizat la zi!

Contestaţiile prevăzute de art.16 şi art. 17 din Legea  nr.136/2020 se vor depune în format electronic la adresa de e-mail:
jud-ramnicuvalcea@just.ro
În cererea formulată, petentul îşi va indica, obligatoriu, numărul de telefon. De asemenea, se va indica numele, prenumele, baroul din care face parte avocatul ales, dacă este cazul şi numărul de telefon al acestuia.

 

10.06.2023

JUDECATORIA RM.VALCEA - DECIZIA NR.9 .pdfHot. nr. 3 a Adunării Generale a Judecătorilor, Jud. Rm Vâlcea (protest).pdf


 

09.03.2022

 

 

 
ORGANZAREA ŞEDINŢELOR DE JUDECATĂ - SECŢIA CIVILĂ 
  
 

Informaţii de interes public

PROGRAM DE LUCRU:

Registratură: luni-vineri 09.00-13.00
Arhiva civilă şi Arhiva Penală: luni-vineri :9.00-13.00
Compartimentul Asociaţii şi Fundaţii: marţi şi joi: 10:00-12:00


GHIDURI DE ORIENTARE PENTRU JUSTITIABILI

Pentru mai multe informatii de interes public (anunturi, comunicate de presa, relatii cu publicul, modele cereri/acte justitiabili si practicieni, etc.) accesati sectiunea dedicata: Informatii de interes public


Contact

Adresa Judecătoriei RÂMNICU VALCEA este:
    Scuarul Revoluţiei nr. 2, Rm. Vâlcea
    Cod Poştal 240175
 
Telefon:
        0250.731536
Fax:
       0250.731657
E-mail:
       jud-ramnicuvalcea@just.ro
(Important: dupa trimiterea emailurilor asteptati mesajul de confirmare a primirii. In cazul neprimirii mesajului de confirmare, folositi alte cai de a comunica documentele/informatiile!)