Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Date de contact

Date de contact

Camere de lucru cu publicul

Program de funcţionare

Program de audienţe

Petiţii

Relaţia cu presa

Harta


Date de contact

​Adresă:
Orşova, str. 1 Decembrie 1918, nr.16c, judeţul Mehedinţi
 
Telefon:0252/361593
Fax: 0252/361214
 
Persoana de contact : judecător Ispas Vlădoiu Alina Mihaela - purtător de cuvânt
email : judecatoria_orsova@just.roIMPORTANT

    Pentru asigurarea recepționării documentelor transmise pe adresa de email a Judecătoriei Orşova, trebuie respectate următoarele cerințe:
-   Înscrisurile trimise instanţei prin poşta electronică NU se acceptă sub formă de link către diverse site-uri, ci numai prin ataşare la respectivul email;
-    Fișierele atașate se trimit exclusiv în format PDF;
-    Fișierele atașate vor avea o dimensiune de maxim 3 MB;
-    Pentru dosarele aflate în curs de judecată, transmiterea înscrisurilor pe adresa de e-mail a instanței se va face cu cel puțin 24 de ore înaintea termenului de judecată;
-    Mesajul tip e-mail la care nu s-a reușit tipărirea documentelor, întrucât nu au fost respectate cerințele anterior expuse, va fi urmat de un mesaj transmis tot prin e-mail, cu formula: „conținutul mesajului dvs. nu a fost tipărit și depus la dosar deoarece nu s-au respectat regulile de folosire a poștei electronice”.
Conducerea Judecătoriei Orşova 
Camere de lucru cu publicul

ANUNŢ

În perioada 01.07.2021-31.08.2021 Birourile Arhivă şi Registratură ale Judecătoriei Orşova vor fi deschise publicului de luni până joi, între orele 09:00 - 11:00.


Accesul publicului
Programul cu publicul este asigurat zilnic de:
- biroul de preluări acte (registratura), locul unde se depun cererile de către părţi în vederea înregistrării, se fixează taxele de timbru, se repartizează aleatoriu dosarul către completul de judecată.
Programul este : luni – vineri orele 08:30 - 13:00
 
- registratura, biroul în care se depun cererile ulterioare înregistrării unui dosar, petiţii sau memorii, unde se primeşte corespondenţa scrisă referitoare la dosare, tot aici se solicită dovada necesară prelungirii dreptului de circulaţie în cazul unui dosar care are ca obiect infracţiuni la legea circulaţiei pe drumurile publice, precum şi eliberarea dovezii de înregistrare a plângerii contravenţionale pentru sancţiuni aplicate la legea circulaţiei pe drumurile publice.
Programul este luni – vineri 08:30 – 13:00
 
- arhivă; locul în care se pot consulta dosare în curs de judecată de către părţi, unde se eliberează înscrisuri originale aflate la dosar sau certificate de grefă, copii legalizate de pe înscrisuri sau hotărâri.
Programul este : luni – vineri  orele 08:30 – 13,00
 
-  arhiva veche; locul unde se pot consulta dosarele arhivate
Programul este în fiecare  vineri  orele 09:00 – 11:00
 
-  sălile de judecată; şedinţele de judecată încep la ora 9,00 sau la o altă oră înscrisă în citaţie.
 
Cererile de înfiinţare a asociaţiilor şi fundaţiilor se primesc în fiecare zi de luni până vineri între orele 09:00 – 11:00 şi se soluţionează de judecătorul delegat în fiecare zi de joi de la ora 09:00.
 
Depunerea acţiunilor de divorţ se face numai la preşedintele instanţei personal de către reclamant, zilnic de luni până vineri între orele 09:00 – 13:00.
 
 
Accesul în birourile judecătorilor şi ale grefierilor este interzis pentru justiţiabili, avocaţi şi public. Procurorii au asigurat un birou separat pentru consultarea dosarelor. Avocaţii au un birou pus la dispoziţia lor, conform legii.  

Program de funcţionare

​         Arhiva şi registratura sunt deschise pentru public zilnic între orele 08:30 - 13:00.

 


Program de audienţe

...

Petiţii

...

Relaţia cu presa

...

Harta