Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


ActualitateANUNȚ


Prin Hotărârea Guvernului României nr. 476/6.07.2016, publicată în Monitorul Oficial nr. 528/14.07.2016, privind modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 337/1993, pentru stabilirea circumscripțiilor judecătoriilor și parchetelor de pe lângă judecătorii, s-a dispus rearondarea temporară a localităților din circumscripția Judecătoriei Însurăței către Judecătoria Brăila și Judecătoria Făurei, astfel:

1. În circumscripția Judecătoriei Făurei trec comunele: Bărăganul, Ciocile, Roșiori și Zăvoaia.

2. În circumscripția Judecătoriei Brăila trec comunele: Berteștii de Jos, Stăncuța, Tufești, Victoria, Viziru și orașul Însurăței.

Urmare a celor dispuse, începând cu data de 15.07.2016, cauzele civile și penale aflate pe rolul Judecătoriei Însurăței , inclusiv cele suspendate și cele aflate în procedura prealabilă, au trecut în componența Judecătoriei Brăila , respectiv a Judecătoriei Făurei, potrivit rearondării stabilite prin Hotărârea Guvernului României nr. 476/6.07.2016.

Vă recomandăm ca pe viitor, de situația dosarelor aflate inițial pe rolul Judecătoriei Însurăței să vă informați la instanțele cărora le-au fost repartizate.


Programul cu publicul:

În fiecare zi de Miercuri și Vineri doar pentru accesul publicului în vederea :

       1) Consultarea actelor din dosarele pronunțate de  către Judecătoria Însurăței până la data de 14 iulie 2016;

       2) Eliberarea/legalizarea sentințelor judecătorești din dosarele pronunțate către Judecătoria Însurăței până la data de 14 iulie 2016;

       3) Eliberarea de copii de pe actele din dosarele pronunțate de către Judecătoria Însurăței până la data de 14 iulie 2016.

 


Informaţii de interes public


Contact