Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

CHESTIONAR referitor la percepţia activităţii în cadrul Judecătoriei Huși
Vă aducem la cunoștință că aveți posibilitatea completării chestionarului în format fizic, prin punerea lui la dispoziția persoanelor interesate la Registratură, Arhivă și Biroul de informare și relații publice​, sau on-line, prin accesarea link-ului de mai jos:
 
 
    Aplicația de comunicare cu instanța este disponibilă, pentru utilizare web, la adresa:
 https://www.ca-iasi.ro, iar pentru platformele mobile: ANDROID   iOS
Manualul de utilizare al aplicatiei este disponibil aici.
    Programare on-line pentru studiul dosarelor în arhiva curentă a Judecatoriei Husi: Curtea de Apel Iași (ca-iasi.ro)
   Pentru consultarea dosarelor vă rugăm să folosiți Dosarul electronic -  detalii aici
Pentru a avea acces la documentele din dosar, părțile sau reprezentanții lor trebuie să depună o cerere de comunicare a actelor în format electronic disponibilă aici:
După depunerea cererii, aceștia vor primi pe email link-ul de autentificare. Autentificarea se poate face la doc.ca-iasi.ro • Autentificare
Pentru autentificare, părțile sau reprezentanții lor trebuie să introducă adresa de email indicată în cererea depusă, să aleagă instanța dorită și apoi să apese butonul Autentifică.
Pe adresa de mail va fi primit în scurt timp un cod de verificare. După introducerea codului și apăsarea butonului Verifică, dacă codul introdus este cel corect, părțile sau reprezentanții lor vor avea acces la dosarele pentru care li s-a aprobat accesul la instanța aleasă.
Cererea se depune în original la registratura instanței, prin poștă/serviciu de curierat sau prin mijloace electronice: https://www.ca-iasi.ro/#/.
 AVÂND ÎN VEDERE SITUAȚIA SANITARĂ ACTUALĂ, RECOMANDĂM PARTICIPANȚILOR LA PROCESELE AFLATE PE ROLUL INSTANȚELOR DE JUDECATĂ PURTAREA MĂȘTII DE PROTECȚIE ȘI PĂSTRAREA DISTANȚĂRII FIZICE.
 
  LISTE CU DOSARELE CE SUNT ÎN CURS DE JUDECARE:

click aici: http://portal.just.ro/244/SitePages/Lista_Sedinte.aspx?id_inst=244


Informaţii de interes public

...

Contact

...