Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


       

Actualitate

 

-ANUNŢ-


 Vă informăm că, începând cu data de 01 Martie 2023, completurile de judecată CMF3 şi CMF3CC din cadrul Secţiei a II-a Civile se vor desființa, dosarele urmând a se repartiza completurilor existente în cadrul Secției.
      De asemenea, ședința de judecată din data de 02 Martie 2023 nu se va mai desfășura conform planificării şi orelor stabilite.
 Completul de judecată nou  învestit va emite citații pentru termenul de judecată fixat.   
 Președinte Secția a II-a Civilă

 

 

 COMUNICAT

Începând cu data de 21.12.2022, completurile CIVIL 19 – CIVIL 19CC din cadrul Secţiei I Civil, SE DESFIINŢEAZĂ, urmând ca dosarele să fie repartizate ciclic celorlalte completuri de judecată.
Începând cu data de 03.01.2023, completurile CIVIL 26 - CIVIL 26 CC, CS1 - CS1 CC, CS2- CS2CC, CS3-CS3-CC  din cadrul Secţiei I Civil, SE DESFIINŢEAZĂ, urmând ca dosarele să fie repartizate ciclic celorlalte completuri de judecată.
 
Şedinţele de judecată alocate deja după datele menţionate nu se vor mai desfăşura, urmând să fiţi citat pentru noul complet şi termen de judecată.

CONDUCEREA JUDECĂTORIEI CRAIOVA
 

 

        Vă recomandăm consultarea dosarului pe portalul Judecătoriei Craiova cu o zi înainte de termenul stabilit, pentru a observa ora aproximativă la care urmează a fi apelat, deoarece pot apărea modificări ale orei menţionate în cuprinsul citaţiei. 


Programările pentru STUDIUL dosarelor se fac în intervalul orar 09:00 – 12:00 la nr. de telefon 0251.414.060 sau oricând prin aplicaţia Programări Online disponibilă la adresa: https://www.curteadeapelcraiova.eu/programare-online  , accesând Judecătoria Craiova- Consultare dosare Judecătoria Craiova.

 
 
 


  Informare Dosar electronic.pdf

 

    Ghid rapid de acces la Dosarul electronic

 

    Cerere acces dosar electronic.docx

   


Informaţii de interes public


Contact

Sediu:Craiova, Str. A.I. Cuza, nr. 30 (fost nr. 20), Jud. Dolj

Tel: 0251.414060  

Fax:0251.416206

E:mail: judecatoria.craiova@just.ro