Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

...

Actualitate

Stimaţi justiţiabili,
Ministerul de Justiție pune la dispoziţie aplicaţia informatică Dosarul Electronic Naţional (DEN), în prezent aflat în testare la nivelul instanţelor aflate în circumscripţia Curţii de Apel Timişoara, Curţii de Apel Alba Iulia şi Curţii de Apel Bucureşti. Aplicaţia Dosarul Electronic Naţional poate fi accesată pe pagina DEN | Ministerul Justiţiei
Informaţii privind accesarea Dosarului Electronic Naţional pot fi obţinute la adresa: DEN | Ministerul Justiţiei
 
 
DOSARUL ELECTRONIC  - ACCESEAZĂ ÎNCEPÂND DIN 15 IULIE 2019 - www.tribunalulalba.roBiroul de Informare şi Relaţii Publice al Judecătoriei Campeni  este abilitat să vă remită următorul:

COMUNICAT DE PRESĂ

Chestionar

pentru evaluarea percepţiei publice privind activitatea

în cadrul instanţelor judecătoreşti

Prin hotărârea Secţiei pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii nr. 2646/16.11.2023 a fost adoptat Chestionarul elaborat în cadrul Grupului de lucru privind

Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022-2025, propus ca modalitate de evaluare a gradului de satisfacţie al părţilor interesate în vederea atingerii indicatorului din Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022-2025.

Chestionarul este disponibil atât în format fizic, la sediul Judecătoriei Campeni în Registratură şi la parterul instanţei unde poate fi completat anonim, cât şi on-line accesând site-ul Judecătoriei Câmpeni, portalul instanţelor sau următorul link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeru6NxEiKgbaLjnDH0orVL5VpWjcU-c4bDdrz8v8pEvcSbCQ/viewform?usp=sf_link

Aceste date sunt necesare în vederea evaluării de către Consiliul Superior al Magistraturii, în scop statistic, a percepţiei publice privind activitatea în cadrul instanţelor judecătoreşti, precum şi alte elemente care intră în conţinutul noţiunii de acces liber la justiţie în sens larg.

 

JUDECĂTORIA CAMPENI

      BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Purtător de cuvânt – judecător Baies Gheoghe Cosmin

 

Hotararea nr 1 din 2024 a Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Judecatoriei Campeni Hotararea 1 din 2024.pdfHotararea 1 din 2024.pdf

Hotararea nr 5 din 2023 a Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Judecatoriei Campeni Hotararea 5.pdfHotararea 5.pdf
 Decizia 17 privind normarea muncii.doc 

Comunicat de presa din 20.06.2023:
                  
 
 
 

ÎN ATENŢIA JUSTIŢIABILILOR

 

         În vederea creşterii operativităţii şi soluţionării cu celeritate a cauzelor, în special prin reducerea duratei de redactare a hotărârilor judecătoreşti, în măsura în care există posibilitatea şi disponibilitatea dumneavoastră, vă recomandăm  să depuneţi cererile de investire a instanţei (cererea de chemare în judecată, întâmpinare, cererea reconvenţională, răspuns la întâmpinare, cererea de intervenţie, cererea de chemare în garanţie, cererea de arătare a titularului dreptului,  concluzii scrise)  şi într-o  formă editabilă ( de exemplu word) suplimentar formei fizice sau electronice.
Atunci când  depuneţi cererea în format fizic aceasta poate fi depusă şi  pe suport digital (cd) într-o  formă editabilă  ( de exemplu word) sau transmisă electronic  într-o  formă editabilă  cu indicarea  numărului de dosar dacă vă este cunoscut.
În vederea optimizării procesului de scanare a documentelor pentru constituirea dosarului  electronic  vă recomandăm să evitaţi capsarea acestora.
Vă  mulţumim pentru înţelegere!

 

IMPORTANT
 
PENTRU LISTA CAUZELOR LA JUDECATORIA CAMPENI
--> accesati  LISTA DE SEDINTE ZILNICA
(pentru afisare corecta recomadăm utilizarea Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera) 
 
Ora estimată pentru judecarea fiecarui dosar este afişată şi pe portal la secţiunea :
 
- Dosare - Termene de judecată, pentru fiecare termen din dosarul căutat în prealabil pe portal la instanţa unde se judecă,
 SAU
- Şedinţe şi selectarea datei şedinţei de judecată, precum şi a completului investit cu soluţionarea dosarului.
 
                                         
 
 ANUNŢ

 

Consiliul Superior al Magistraturii a lansat luni, 10 iulie 2023, portalul naţional https://registratura.rejust.ro, portal ce permite depunerea cererilor, înscrisurilor şi plata taxelor de timbru şi îndeamnă cetăţenii şi profesioniştii din cadrul sistemului judiciar la folosirea acestuia.

Portalul a fost dezvoltat în primă fază de Curtea de Apel Galaţi, iar acum este disponibil la nivel naţional, gratuit.

Portalul naţional permite interacţiunea electronică a justiţiabililor şi profesioniştilor dreptului cu instanţele de judecată, oferindu-le acestora posibilitatea de a accesa cu uşurinţă următoarele servicii:

- depunerea unei cereri de chemare în judecată;

- declararea unei căi de atac într-un dosar;

- depunerea înscrisurilor într-un dosar deja existent;

- plata taxei judiciare de timbru într-un dosar utilizând cardul bancar;

- eliberarea certificatelor de grefă;

- eliberarea copiilor legalizate ale hotărârilor judecătoreşti.

Posibilitatea de a plăti taxa de timbru utilizând cardul bancar simplifică în mod semnificativ interacţiunea cu instanţa de judecată, această modalitate de plată fiind implementată în parteneriat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, Asociaţia de Plăţi Electronice din România și Ghiseul.ro .

Astfel, utilizând formulare electronice din portal, informaţiile sunt transmise către grefierii registratori în mod structurat, facilitându-se înregistrarea cu celeritate a cererilor şi înscrisurilor în sistemele informatice proprii.

În măsura în care justițiabilii optează pentru utilizarea acestui portal, se recomandă să nu fie folosite, concomitent, și celelalte instrumente de sesizare a instanței, pentru a nu încărca în mod nejustificat activitatea instanțelor.

Instrucțiunile privind modul de utilizare al portalului https://registratura.rejust.ro, elaborate de specialiştii IT din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii şi alte noutăţi le puteţi urmări accesând pagina de internet a  Tribunalului Alba https://tribunalulalba.ro/.

Comunicatul Consiliului Superior al Magistraturii îl puteţi vedea aici                              https://www.csm1909.ro/PageDetails.aspx?Type=Title&FolderId=10540


Informaţii de interes public

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII  PUBLICE parter
PROGRAM :
 
Zilnic: 8:30 - 15:00 iar în fiecare zi de luni, după programul de funcţionare 15:00 - 18:00

Contact

ARHIVA - REGISTRATURA 
 
Telefon: 0258 771920 fax: 0258 771322 
Adresa de  e-mail: judecatoria.campeni@just.ro
 
PROGRAM :
  
Marţi, miercuri şi joi: 8:00 – 12:30 în funcţie de programul şedinţelor de judecată
Luni şi vineri:             9:00 – 12:00