Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

Prezentare instanţă
 
 
Legislaţie
 
 
Conducere
 
 
Organizare
 
   Carieră
 
Programe şi strategii
 
 
Rapoarte şi studii
 
     
 

Actualitate

  Anunţ important                       

                                                         În vacanţa judecătorească  01 iulie -31 august 2022,
 programul cu publicul la Compartimentul Arhivă şi Registratură va fi de luni până vineri în intervalul orar  08-10, cu excepţia celei de-a II-a şi celei de-a IV-a zi de vineri din lună când Compartimentul Arhivă va fi închis.
   
 Comunicat
1. Prin hotărârea Colegiului de conducere al Judecătoriei Baia Mare din 29.04.2022 s-a dispus:
- desființarea completului nr. 7 Civil ca urmare a delegării titularului completului la Tribunalul Maramureș, începând cu data de 15.05.2022;
- desființarea completului nr. 9 Civil ca urmare a transferării titularului completului în cadrul Secției Penale a Judecătoriei Baia Mare începând cu data de 01.06.2022.
Ședințele de judecată aferente celor două completuri de judecată nu vor mai avea loc, termenele urmând a fi preschimbate.
Dosarele vor fi repartizate ciclic la celelalte completuri de judecată, urmând ca noile termene de judecată să fie comunicate, în termen rezonabil, avocaților și părților.
 
2. În data de 05.05.2022 Arhiva Judecătoriei Baia Mare va fi închisă deoarece grefierii arhivari susţin, la acea dată, examenul de promovare la Curtea de Apel Cluj.
         
Biroul de informare şi relaţii publice,
Judecător Trufan Andrei-Radu

      

 
 

         Listele şedinţelor de judecată cu afişarea dosarelor pe ore se poate consulta din interfaţa

 
ŞEDINŢE - Lista de şedinţă a portalului
 
 
GHIDURI PENTRU JUSTIŢIABILI
 
Ghiduri - modele practice de cereri pentru justitiabili respectiv modele de acte procedurale practicieni
 
 
 
                Comunicat de presă privind modificarea şi completarea anexei la Hotărârea Guvernului nr.337/1993 pentru stabilirea circumscripţiilor judecătoriilor şi parchetelor de pe lânga judecătorii 
 
Prin Hotârârea Guvernului nr. 794 din 23 septembrie 2015, publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 735/1.X.2015, s-a modificat şi s-a completat Anexa la Hotârârea Guvernului nr. 337/1993 pentru stabilirea circumscripţiilor judecătorilor şi parchetelor de pe lângă judecătorii, publicată în Monitorul Oficial al României Partea I, nr.188 din 6 august 1993, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul în care Comuna Coaş, judeţul Maramureş a intrat în circumscripţia Judecătoriei Târgu Lăpuş iar orasul Cavnic şi comuna Remetea Chioarului, din circumscripţia Judecătoriei Baia Mare, au trecut în circumscripţia Judecătoriei Târgu Lăpuş.
 
              Informare privind schimbarea datelor de contact
 
              Adresa de e-mail de la Registratura Judecătoriei Baia Mare este jud-baiamare-reg@just.ro. Vă rugăm să utilizați această adresa pentru comunicarea de acte in dosare.
 

Informaţii de interes public


Contact