Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

​                                                         

 Datorită unor dificultăți tehnice privind comunicarea prin e-mail cu domeniul yahoo.com, unele dintre răspunsurile noastre  transmise de pe domeniul just.ro se întorc cu mesaj de eroare. Din acest motiv, vă informăm că se vor trimite corespondențele prin poștă și, pentru perioada următoare, recomandăm să indicați la coordonatele dumneavoastră de contact – în măsura în care sunt disponibile - adrese de e-mail de pe alte domenii. Vă mulțumim!


Reguli de transmitere a documentelor

 prin posta electronica

 

 Mesajul electronic si fişierul ataşat se transmit:

 

- recomandabil cu cel puţin 24 ore înainte de termenul de judecata
- doar în formatul acceptat -  
pdf, word (.doc sau .docx) 
- fără ca mesajul si ataşamentele să cumuleze o 
dimensiunea mai mare de 15 Mb
nu trimiteţi fotografii de nici un fel; orice fotografie vreţi să depuneţi la dosar o trimiteţi prin poştă sau o depuneţi la serviciul registratură în orele de program cu publicul.

 

De asemenea, adresam rugămintea ca documentele si cererile de chemare in judecata pe care le depuneţi la registratura sau le trimiteţi prin posta să nu fie capsate, ci, cel mult, prinse cu agrafe, pentru a facilita procesul de scanare.

  ​


Organizarea şedinţelor de judecată pe ore


 

Sala 4 -Tribunalul Specializat Argeș


Pentru a vizualiza listele de şedinţă accesaţi 


http://web.justitie-ag.ro/


ANUNȚ


Având în vedere ședinţa Adunării Generale a judecătorilor din cadrul Tribunalului Specializat Argeș, în vederea desemnării candidatului de la nivelul tribunalelor la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, care va avea loc la ora 10 00, şedinţa de judecată din data de 28/04/2022 a Completului C 10 Fond va începe la ora 11:30.

 
Informaţii de interes public


Contact