Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Prezentare

Prezentare instanţă
Istoric


Prezentare instanţă

Sediu: Calea Bucureşti, nr. 111, oraşul Topoloveni, judeţul Argeş
        Nr. telefon: (0248) 666 813
         Nr. fax: (0248) 666 274
         E-mail:  judecatoria-topoloveni@just.ro 
         Adresa de site: www.justitie-ag.ro                                                        
                                http://noulportal.just.ro (portalul instanţelor de judecată pus la dispoziţie de către Ministerul Justiţiei)
          Taxele judiciare de timbru se plătesc de debitorul taxei în numerar, prin virament sau în sistem on-line, într-un cont distinct de venituri al bugetului local "Taxe judiciare de timbru şi alte taxe de timbru", al unităţii administrativ teritoriale în care persoana fizică are domiciliul sau reşedinţa ori, după caz, în care persoana juridică are sediul social.
          Dacă persoana care datorează taxa judiciară de timbru nu are nici domiciliul, nici reşedinţa ori, după caz, sediul în România, taxa judiciară de timbru se plăteşte în contul bugetului local al unităţii administrativ teritoriale în care se află sediul instanţei la care se introduce acţiunea sau cererea, conform art.40 alin.1 şi 2 din O.U.G nr.80/2013.
Taxe judiciare de timbru:
Cont RO55TREZ05120070103XXXXX
Trezoreria Topoloveni Beneficiar Bugetul de Stat CF 8609468
 
Structura conform Memorandumului pentru creşterea transparenţei şi standardizarea afişării informaţiilor de interes public
 (pagina in constructie)
    Legislaţie privind organizarea şi funcţionarea instituţiei - Legea 304/2004
    Organizare
    ORGANIGRAMĂ JUDECATORIA TOPOLOVENI
    Lista şi datele de contact ale instituţiilor care funcţionează în subordinea instituției   
    Carieră
    Rapoarte
               
Secţiunea informaţii de interes public
 Solicitarea informaţiilor de interes public
              
 
Buletinul informativ al informaţiilor de interes public 

  
            
 
 
  (pagina in constructie)

Istoric

Înfiinţată în anul 1999, Judecătoria Topoloveni funcţionează în circumscripţia teritorială a Tribunalului Argeş şi a Curţii de Apel Piteşti.
Sediul instanţei este amplasat alături de Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, într-un imobil ce aparţine primăriei oraşului, construit în anul 1996.
Imobilul în care se desfăşoară activitatea judiciară dispune de o singură sală de şedinţă dotată corespunzător cu aparatură tehnică de înregistrare a şedinţelor, computer pentru tehnoredactarea declaraţiilor şi spaţiu amenajat pentru persoanele private de libertate, 3 spaţii destinate birourilor judecătorilor incluzând cabinetul preşedintelui instanţei, 4 spaţii destinate activităţii grefierilor de şedinţă şi spaţii în care sunt amplasate biroul de informare şi relaţii publice, arhiva şi registratura, arhiva depozit şi camera serverelor.
Distinct, în sediul instanţei funcţionează un birou pentru avocaţi şi un birou pentru personalul jandarmeriei, în total suprafaţa utilă a imobilului măsurând 498 mp.