Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

Tribunalul Militar Timişoara nu organizează concursuri de recrutare, concursuri de promovare în funcţii de execuţie şi concursuri/examene de numire în funcţii de conducere.

Legături utile:

https://www.csm1909.ro - Consiliului Superior al Magistraturii

http://www.inm-lex.ro - Institutul Naţional al Magistraturii

http://www.grefieri.ro - Şcoala Naţională de Grefieri

http://portal.just.ro/81/SitePages/acasa_default.aspx?id_inst=81 - Curtea Militară de Apel ​


Dosarele soluţionate de tribunalele militare, în perioada 1945-1989, care priveau persoane judecate şi condamnate pentru infracţiuni contra statului ori alte fapte considerate  a  avea  conotaţii  politice,  au  fost  predate, în cursul anului 2007,  Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii Bucureşti, str. Matei Basarab  nr. 55-57, sector 3, cod 030671.


​​Măsuri privind prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2:


Informaţii de interes public


Dosarul Electronic

 Începând cu data de 02.12.2019 Curtea Militară de Apel București a lansat aplicația Dosar Electronic (https://www.cma.ro/dosare/index.php), disponibilă pe site-ul instituției.

    În cadrul acestei aplicații se pot vizualiza informații despre dosare, precum documente aferente acestora (încheieri de sedinţă, hotărâri judecătorești, documente depuse de părţi, s.a.), termenele de judecată și dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, părțile în dosar.

    Pentru a avea acces la dosarul electronic, este suficient ca în documentele înaintate instanței, de preferință în partea introductivă, să fie menționate: adresa de e-mail și telefonul mobil.

    Pentru Tribunalul Militar Timişoara cererea de acces la dosarul electronic poate fi descarcată de aici, iar aceasta trebuie însoțită de o copie a cărții de identitate și/sau dovada calității de reprezentant. Se poate depune personal la registratura instanţei sau se poate trimite prin e-mail la adresa: tmtm@cma.ro​.


Programări la centrele de relații cu publicul, arhive și registraturi​
În situațiile în care nu se pot respecta indicațiile menționate mai sus, consultarea dosarelor în format fizic, depunerea documentelor şi alte solicitări adresate registraturii şi arhivei Tribunalului Militar Timişoara se fac pe baza unei programări on-line accesand link-ul următor: https://www.cma.ro/programari​


Contact