Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

 

 Vizualizator imagini

 
 

 Editor de conținut

 


ANUNȚURI IMPORTANTE


ANUNȚ 19.11.2021 

 În atenția justițiabililor care au cauze pe rolul Curții de Apel Alba Iulia

cu termen de judecată stabilit după data de 22.11.2021,
(exclusiv dosarele penale de la sala 213 – ”Vintilă Dongoroz” sau

dosarele civile de la sala 210 - ”Gheorghe Beleiu”)         Începând de luni, 22.11.2021, cauzele penale care au termen de judecată stabilit la sala de ședințe ”Vintilă Dongoroz” (213) situată la etajul al II-lea al Palatului Justiției din Alba Iulia, se vor judeca în sala de ședințe ”Gheorghe Beleiu” (210) de la același etaj, întrucât sala de ședințe ”Vintilă Dongoroz” (213) a intrat în renovare pentru o perioadă estimată de 30 de zile.

În același timp, din 22.11.2021 se reia judecarea cauzelor civile în sala ”Constantin Hamangiu” (201) iar cauzele civile care sunt programate la sala ”Gheorghe Beleiu” (210), se vor dezbate într-una din celelalte săli de judecată ale Curții de Apel Alba Iulia, conform programării și disponibilității zilnice.

           Precizăm că în această perioadă este posibil să fie afectată programarea orară a ședințelor de judecată, care se pot prelungi după ora estimată inițial, având în vedere supraaglomerarea parțială a cauzelor în sălile de judecată disponibile.


CATEGORIILE DE CAUZE CIVILE CU TERMEN DE JUDECATĂ LA SALA ” GHEORGHE BELEIU (210)” 

CE SE VOR JUDECA ÎN ALTĂ SALĂ

 SECȚIA CONTENCIOS ADMINISTRATIV ȘI FISCAL, 26.11.2021

 

- Nu este cazul.

 

SECȚIA CIVILĂ, 26.11.2021

 

- Nu este cazul.
ANUNȚ 24.10.2021

Activitatea de înfăptuire a justiției la Curtea de Apel Alba Iulia

și instanțele din circumscripția teritorială continuă după data de 25.10.2021

în aceleași condiții ca și cele anterioare H.G. nr.1130/2021


ANUNȚUL CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII: activitatea instanțelor și parchetelor de pe lângă acestea se va desfășura în aceleași condiții ca și cele anterioare H.G. nr.1130/2021 atât în ceea ce privește actul de judecată și de urmărire penală, cât și ceea ce privește accesul justițiabililor în sediile acestora, cu respectarea strictă a regulilor de protecție luate de autorități în scopul limitării efectelor pandemiei. (pentru detalii suplimentare accesați link: https://www.csm1909.ro/299/9118/INFORMARE%20DE%20PRES%C4%82-(2021-10-24))

ANUNȚUL CURȚII DE APEL ALBA IULIA: începând cu data de 25.10.2021, Curtea de Apel Alba Iulia şi instanţele din circumscripţia teritorială își continuă activitatea cu respectarea programării ședințelor de judecată anunțate anterior, fără modificarea programului de lucru cu publicul afișat la compartimentele publice dar cu menținerea și, după caz, adaptarea măsurilor de protecție sanitară și de organizare necesare pentru desfășurarea activității instanțelor în condiții de maximă siguranță pentru sănătatea tuturor participanților la actul de justiție. (pentru detalii suplimentare accesați fișier:ANUNȚ Desfășurarea activității de înfăptuire a justiției la Curtea de Apel Alba Iulia începând din 25.10.2021.docANUNȚ Desfășurarea activității de înfăptuire a justiției la Curtea de Apel Alba Iulia începând din 25.10.2021.doc )


ALTE ANUNȚURI

08.12.2020  !!NOU!! PENTRU LISTA CAUZELOR LA CURTEA DE APEL ALBA IULIA
(pentru afisare corecta recomadăm utilizarea Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera) 

Pentru eventuale dificultăți întâmpinate în utilizarea aplicației vă puteți adresa Biroului de informare și relații publice, cosmin.muntean@just.ro sau telefonul mobil dedicat BIRP 0746100207.

  
 

  
 

  

15.07.2019 Acceseaza DOSARUL ELECTRONIC la adresa www.curteadeapelalbaiulia.ro

  

Prezentare

   

     Prezentare instanta

  

     Istoric

  

Legislatie

  

     Legislația care reglementează organizarea instanței

   

Conducere

 
 

Organizare

  

     Regulamentul de organizare și funcționare

  

     Structura organizatorica si organigrama 

  

     Competența si instantele arondate

  

     Cariera

   
 

Programe si strategii

 
 

Rapoarte si studii

 
 

Date caracter personal

  

Responsabil protectia datelor cu caracter personal CURTEA DE APEL ALBA IULIA

 
 

Contact: gdpr.caalbaiulia@just.ro (această adresă de e-mail este destinată exclusiv solicitărilor privind protectia datelor cu caracter personal.Pentru alte comunicări (inclusiv documente pentru dosarele instantei) se recomanda adresa de e-mail de la Registratura instantei ca-albaiulia@just.ro)


Actualitate


Informaţii de interes public

 
 
Modelele de cereri pentru justitiabili accesibile prin link-ul de mai sus sunt realizate de către CSM, INM cu sprijinul Confederaţiei Elveţiene în cadrul programului de cooperare elveţiano-român si sunt puse gratuit la dispoziţia justiţiabililor dar şi a practicienilor. Aceste ghiduri oferă într-o abordare accesibilă modele de cereri de chemare în judecată atât pentru acţiuni cu un grad redus de complexitate, cât şi pentru acţiuni de o complexitate ridicată din perspectiva problemelor faptice şi juridice deduse judecăţii (revendicare, partaj de bunuri etc). Astfel, sunt conturate repere importante pentru justiţiabili în demersul acestora de valorificare a unor drepturi sau interese legitime în justiţie.
 
Documente informative de interes pentru justiţiabili, accesibile mai jos prin accesare directa:
 
 
 
 
Baza instituiților din comunitate constituită potrivit Legii nr. 252/2013, precum și potrivit Legii nr. 253/2013
 

Contact