Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Informaţii dosar

Informaţii generale

Părţi

Şedinţe

Căi atac

Citare prin publicitate


Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) :626/323/2009 (643/2009 )
Data inregistrarii18.05.2009
Data ultimei modificari:20.01.2017
Sectie:Civil_Penal_CC
Materie:Minori şi familie
Obiect:divorţ c.c.
Stadiu procesual:Fond

Părţi

NumeCalitate parte
Raţu OvidiuReclamant
Raţu ClaudiaPârât
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÂRNĂVENIAutoritate tutelară

Şedinţe

24.11.2009
Ora estimata:
Complet: xComplet 0 (BI)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Admite acţiunea reclamantului Raţu Ovidiu împotriva pârâtei Raţu Claudia şi-n consecinţă: Desface din vina ambilor soţi căsătoria părţilor încheiată la 13 mai 1999, în Târnăveni. Pârâta va reveni la numele de „ CÎNDEA”. Încredinţează spre creştere şi educare pe minorii Adela- Cristina născută la 28 noiembrie 1993 şi Bogdan- Daniel născut la 21 mai 2000 mamei pârâte. Obligă pe reclamant la plata pensiei de întreţinere în favoarea minorilor în sumă de 210 lei lunar din care 110 lei pentru minoră şi 100 lei pentru minor începând cu data de 18 mai 2009 şi până la majoratul fiecărui minor. Fără cheltuieli de judecată nefiind cerute. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică azi, 24 noiembrie 2009.
Document:    

27.10.2009
Ora estimata:
Complet: xComplet 0 (BI)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Apreciază că se impune amânarea cauzei şi pune în vedere reclamantului ca pentru termenul viitor să prezinte minora Ratu Adela- Cristina pentru audiere în camera de consiliu. Se va cita autoritatea tutelară din cadrul Primăriei mun. Târnăveni.
Document:    

22.09.2009
Ora estimata:
Complet: xComplet 0 (BI)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Având în vedere Hotărârea Adunării Generale a Judecătorilor din cadrul Judecătoriei Târnăveni, din data de 1 septembrie 2009, prin care s-a luat hotărârea , în solidaritate cu întreg corpul judecătoresc, privind adoptarea unei forme de protest sub forma restrângerii activităţii şi amânării judecării tuturor cauzelor , cu excepţia celor privind măsurile preventive , precum şi a cauzelor civile având ca obiect ordonanţă preşedinţială pentru suspendarea provizorie a executării silite şi ordonanţă preşedinţială având ca obiect încredinţare minori, Şi constatând că prezenta cauză , având ca obiect divorţ, nu se încadrează în rândul excepţiilor de mai sus, apreciază că se impune amânarea cauzei . Pune în vedere reclamantului ca pentru termenul viitor să depună la dosar o adeverinţă privind veniturile realizate şi să prezinte martorul Petruţa Traian Florin fără citaţie.
Document:    

18.08.2009
Ora estimata:
Complet: xComplet 0 (BI)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Admite cererea de amânare a cauzei formulată de avocatul reclamantului. Apreciază că se impune amânarea cauzei în vederea revenirii cu adresă către autoritatea tutelară din cadrul Primăriei mun. Târnăveni în vederea efectuării unei anchete sociale la domiciliul pârâtei. Menţine pentru reclamant proba testimonială cu martorii încuviinţaţi la termenul anterior. Se va cita autoritatea tutelară Târnăveni.
Document:    

16.06.2009
Ora estimata:
Complet: xComplet 0 (BI)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Încuviinţează pentru reclamant proba testimonială cu martorii propuşi în cererea de probaţiune urmând ca martorii să fie prezenţi în faţa instanţei fără citaţie. Urmează a se emite adresă către Autoritatea Tutelară din cadrul Primăriei mun. Târnăveni în vederea efectuării unei anchete sociale la domiciliul pârâtei. Se va cita autoritatea tutelară din cadrul Primăriei mun. Târnăveni- prin reprez. legali-
Document:    


Căi atac

Nu există informaţii.


Citare prin publicitate

Nu există informaţii.