Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

1. Legislaţie
2. Conducere 
3. Organizare
         Organizarea Judecatoriei Medgidia
4. Programe şi stategii proprii
          Programe și strategii
5. Rapoarte şi studii  
          Rapoarte și studii

Actualitate


 

 

 

ANUNȚ

 

 Potrivit Ordinului nr. 4 din 11.10.2019 emis de Președintele  Tribunalului Constanța, în vederea  punerii în aplicare a  prevederilor art.154 alin. 6 Cod procedură civilă  și  a  simplificării  activității de  comunicare  acte procedurale și de punere în executare  a hotărârilor judecătorești prin  utilizarea poștei electronice, pentru operaționalizarea programului informatic T.D.S. (Transmitere Documente Semnate/Securizate), în măsura în care  instituțiile și persoanele fizice și juridice   doresc  comunicarea  actelor de procedură și își exprimă acordul  privind comunicarea în această modalitate,  sunt rugate  să comunice adresa de poștă electronică prin consemnarea pe cât posibil pe prima pagină a documentului pe care îl depun la instanță, inclusiv  prin consemnare  olografă ad-hoc, pentru a putea fi preluată și introdusă în  programul informatic T.D.S.

  

                                                              PREȘEDINTE,

                                               Judecător Marius Cătălin Croitoru


ANUNȚ pdf.pdfANUNȚ pdf.pdf

 

 

 

 
ANUNŢ IMPORTANT

 
         ÎN VEDEREA IMPLEMENTĂRII MĂSURILOR NECESARE FUNCŢIONĂRII APLICAŢIEI INFODOSAR, începând cu data de 03.07.2017, părţile vor comunica la adresa de e-mail a instanţei jud-medgidia-reg@just.ro, copii scanate în format PDF ale documentelor sau documentele în format Word depuse prin ​Registratură, cu indicaţia ca documentele ce vor fi comunicate să nu aibă dimensiuni mai mari de 60 KB/pagină şi 12 MB/document.
 
 
 IMPORTANT
 
În conformitate cu disp. art. 178 alin. 3 din ROI, în perioada 24.06.2019 – 01.09.2019, compartimentul de registratura şi arhiva, compartimentul  executări penale si biroul de relaţii de interes public, vor funcționa dupa programul vacanței judecătoreşti (conform Hotărârii nr.14 din 03.06.2019 a Colegiului de Conducere din cadrul Judecătoriei  Medgidia) 
 
 
Anunţ
     Dosarele privind cauzele referitoare la adopţii nu sunt publicate pe site, ca urmare a aplicării dispoziţiilor legale privind protecţia datelor cu caracter personal inserate în Legii 677/2001, precum şi a prevederilor Legii 273/2004 privind adopţiile.
​​


Informaţii de interes public


Contact