Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie

Prezentare

     Prezentare instanţă

     Istoric


Actualitate

 

         Vă aducem la cunoştinţă că, începând cu data de 1 octombrie 2019, aplicaţia DOSARUL ELECTRONIC a fost implementată și este funcțională la Judecătoria Câmpina. Pentru a vă putea autentifica şi a avea acces la dosarul în format electronic, este necesar să vă dați acordul prin completarea unei cereri. Pentru a vă putea autentifica şi a avea acces la dosarul în format electronic, este necesar să comunicaţi instanței adresa de e-mail și numărul de telefon mobil.
Cererea, completată și semnată (însoțită de copie Carte Identitate pentru persoanele care au calitate de parte în dosar, sau împuternicire avocațială / dovada calității de reprezentant) se poate depune personal la Registratura Judecătoriei Câmpina sau se poate trimite prin email la jud.campina@just.ro .
           Dosarul electronic poate fi accesat din mesajul e-mail primit de la instanță ori prin pagina de internet http://www.trprahova.ro 
            Informații suplimentare despre aplicație precum și instrucțiuni privind utilizarea acesteia găsiți aici.  

 

 

16.10.2017 Despre date cu caracter personal


INFORMARE – 20.01.2017
 
Din cauza unor dificultăți tehnice privind comunicarea prin e-mail cu domeniul yahoo.com, corespondenţa electronică transmisă de pe domeniul just.ro către domeniul yahoo.com este restituită, în foarte multe cazuri, cu mesaj de eroare.
De aceea, pentru a facilita transmiterea răspunsurilor de către această instanţă, vă recomandăm să indicați, la coordonatele dumneavoastră de contact – în măsura în care sunt disponibile -, adrese de e-mail de pe alte domenii (de exemplu: Gmail - mail.google.com, Hotmail - login.live.com, GMX - gmx.com, AOL Mail - mail.aol.com, MSN - msn.com, Lycos - mail.lycos.com, Zoho Mail  - zoho.com/mail, Inbox - inbox.com, Hush mail - hushmail.com ).
Vă mulțumim pentru înţelegere!

 

Atenție! De la 15.02.2013 se aplică Noul Cod de Procedură Civilă

Atenție! De la 01.02.2014 se aplică Noul Cod Penal și Noul Cod de Procedură Penală

Legea nr.134/2010

Legea nr.76/2012


Informaţii de interes public


Contact