Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Prezentare

Prezentare instanţă
Istoric


Prezentare instanţă

 

 Imagini

 
  Nu există elemente de afișat în această vizualizare a listei „Imagini”.
  Tribunalul Călăraşi a fost infiinţat în anul 1981, după apariţia pe hartă ţării a judeţului Călăraşi, prin reorganizarea administrativ-teritorială a României.
  Începând cu data de 29 ianuarie 2007, activitatea instanţei se desfăşoară în noul sediu, Palatul de Justiţie Călăraşi, situat în municipiul Călăraşi, str. Bucureşti nr. 106, cod poştal 910068 (intersecţia str. Bucureşti cu str. Eroilor, vis-a-vis de biserica Volna).
  În aceeaşi clădire funcţionează şi Judecătoria Călăraşi şi Serviciul de probaţiune de pe lîngă Tribunalul Călăraşi.
  Tribunalul Călăraşi îşi desfăşoară activitatea în corpul de clădire situat pe strada Bucureşti, iar Judecătoria Călăraşi şi Serviciul de probaţiune în corpul situat pe strada Eroilor.
  Accesul publicului în cele două instanţe se va face pe intrarea principală, la intersecţia străzilor Bucureşti şi Eroilor (vezi foto).
  Toate compartimentele care lucrează cu publicul ale celor două instanţe (Registratură, Arhivă, Biroul local de expertize tehnice judiciare, Biroul de Informare publică, Judecătorul de serviciu, Serviciul de probaţiune) sunt situate la demisolul clădirii, accesul publicului făcându-se pe scările ce coboară din holul principal („Sala paşilor pierduţi”).
  De asemenea, accesul justiţiabililor în sălile de judecată se face tot din holul principal al clădirii.

  Istoric

  ​....