Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

 
  
 
 ACCES DOSAR ELECTRONIC ŞI COMUNICARE DOCUMENTE ÎN FORMAT ELECTRONIC
 
 
  
1) Vă recomandăm ca, în dosarele aflate în curs de judecată la Tribunalul Prahova, să completaţi şi să trimiteţi „Cererea de comunicare documente şi/sau accesare dosar  în format electronic”,  pentru a putea beneficia de acces electronic la dosar şi de comunicarea documentelor în format electronic.
            Cererea, completată şi semnată, însoțită de copie a cărţii de identitate, pentru persoanele care au calitatea de parte în dosar, sau împuternicire avocațială/dovada calității de reprezentant, în cazul persoanelor care au o asemenea calitate (în original sau în copie, în cazul în care originalul se află deja la dosar), se poate depune personal la Registratura Tribunalului Prahova ori se poate trimite prin fax, poștă, servicii de curierat sau email la următoarele adrese:
 -pentru Secţia I civilă şi Secţia penală: tb-prahova-reg@just.ro
 -pentru Secţia a-II-a Civilă, de Contencios Administrativ si Fiscal : tr-ph-contencios@just.ro
Cererea de comunicare documente şi/sau accesare dosar  în format electronic este disponibilă în format editabil  word.
Este obligatoriu ca, în cererea pe care o completaţi, să indicaţi adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon mobil.
Pentru accesul la dosarul electronic este obligatoriu să indicaţi un număr de telefon mobil ce funcţionează în reţeaua unui furnizor de telefonie mobilă din România. Nu este posibil accesul la dosarul electronic în cazul telefonului fix sau dintr-o reţea a unui furnizor de telefonie mobilă din afara României.
Comunicările efectuate în format electronic pot fi accesate direct din emailul şi/sau SMS-ul primit de la instanţă (fără introducerea vreunui cod), dar şi prin pagina de internet http://www.trprahova.ro, situaţie în care trebuie introdus corect şi complet (cu toate literele, cifrele şi semnele care îl compun) „Codul de acces indirect” primit prin SMS.
Dosarul electronic poate fi accesat din emailul de notificare acces dosar electronic primit de la instanță ori prin pagina de internet http://www.trprahova.ro, în ambele situaţii autentificându-vă cu adresa de e-mail şi codul trimis prin sms.
Informații suplimentare despre aplicație, precum și instrucțiuni privind utilizarea acesteia găsiți  aici. 
           Vă rugăm ca documentele şi acţiunile pe care le depuneţi sau le trimiteţi instanţei, să nu fie capsate, ci, cel mult, prinse cu agrafe, pentru a facilita procesul de scanare.
 
            2) Puteți accesa Lista on-line cu desfăşurarea în timp real a şedinţelor de judecată  de la Tribunalul Prahova prin pagina de internet   http://www.trprahova.ro.
 
 
 
 
 
 
  
 
22.01.2020 Comunicat 22 01 2020 -suspendare activitate
 
 
 
 
 
 
        
 
       
 
 
 
 
 
 
 INFORMARE – 20.01.2017
        Din cauza unor dificultăți tehnice privind comunicarea prin e-mail cu domeniul yahoo.com, corespondenţa electronică transmisă de pe domeniul just.ro către domeniul yahoo.com este restituită, în foarte multe cazuri, cu mesaj de eroare.
De aceea, pentru a facilita transmiterea răspunsurilor de către această instanţă, vă recomandăm  să indicați, la coordonatele dumneavoastră de contact – în măsura în care sunt disponibile -, adrese de e-mail de pe alte domenii (de exemplu: Gmail - mail.google.com, Hotmail - login.live.com, GMX - gmx.com, AOL Mail - mail.aol.com, MSN - msn.com, Lycos - mail.lycos.com, Zoho Mail  - zoho.com/mail, Inbox - inbox.com, Hush mail - hushmail.com ).
Vă mulțumim pentru înţelegere!
 
 
 
 
E-mail primire documente dosare exclusiv Tribunalul Prahova 
 
Secţia I civilă şi Secţia penală: tb-prahova-reg@just.ro
 
Secţia a-II-a Civilă, de Contencios Administrativ si Fiscal tr-ph-contencios@just.ro   
 
IMPORTANT: Pentru a putea fi luate în considerare, documentele la dosare se vor trimite în timp util şi numai pe cele 2 adrese de mai sus!

 

  Comunicate BIRP


Informaţii de interes public


Contact