Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

Atentie!
 
Luni 18.11.2019, programul de lucru cu publicul la compartimentul Registratura va fi intre orele 9-12.              
          
 
  
          Vă aducem la cunoştinţă că, începând cu data de 1 octombrie 2019, aplicaţia DOSARUL ELECTRONIC a fost implementată și este funcțională la Tribunalul Prahova, pentru dosarele aflate în curs de judecată. Pentru a vă putea autentifica şi a avea acces la dosarul în format electronic, este necesar să vă dați acordul prin completarea unei cereri, care cuprinde obligatoriu adresa dvs. de e-mail și numărul de telefon mobil.
Cererea, completată și semnată (însoțită de copie Carte Identitate pentru persoanele care au calitate de parte în dosar, sau împuternicire avocațială / dovada calității de reprezentant) se poate depune personal la Registratura Tribunalului Prahova sau se poate trimite prin email:
 -pentru Secţia I civilă şi Secţia penală: tb-prahova-reg@just.ro 
           -pentru Secţia a-II-a Civilă, de Contencios Administrativ si Fiscal : tr-ph-contencios@just.ro
          Dosarul electronic poate fi accesat din mesajul e-mail primit de la instanță ori prin pagina de internet http://www.trprahova.ro
          Informații suplimentare despre aplicație precum și instrucțiuni privind utilizarea acesteia găsiți  aici. 
          Vă rugăm ca documentele şi acţiunile pe care le depuneţi sau le trimiteţi instanţei, să nu fie capsate, ci, cel mult, prinse cu agrafe, pentru a facilita procesul de scanare.
 
 
       
 
 
 
 INFORMARE – 20.01.2017
        Din cauza unor dificultăți tehnice privind comunicarea prin e-mail cu domeniul yahoo.com, corespondenţa electronică transmisă de pe domeniul just.ro către domeniul yahoo.com este restituită, în foarte multe cazuri, cu mesaj de eroare.
De aceea, pentru a facilita transmiterea răspunsurilor de către această instanţă, vă recomandăm  să indicați, la coordonatele dumneavoastră de contact – în măsura în care sunt disponibile -, adrese de e-mail de pe alte domenii (de exemplu: Gmail - mail.google.com, Hotmail - login.live.com, GMX - gmx.com, AOL Mail - mail.aol.com, MSN - msn.com, Lycos - mail.lycos.com, Zoho Mail  - zoho.com/mail, Inbox - inbox.com, Hush mail - hushmail.com ).
Vă mulțumim pentru înţelegere!
 
 
 
 
E-mail primire documente dosare exclusiv Tribunalul Prahova 
 
Secţia I civilă şi Secţia penală: tb-prahova-reg@just.ro
 
Secţia a-II-a Civilă, de Contencios Administrativ si Fiscal tr-ph-contencios@just.ro   
 
IMPORTANT: Pentru a putea fi luate în considerare, documentele la dosare se vor trimite în timp util şi numai pe cele 2 adrese de mai sus!

 

  Comunicate BIRP


Informaţii de interes public


Contact