Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

  
 
 
 Programul de functionare în perioada vacanței judecătorești
                  
Programul Arhivei din cadrul Secției penale, pe perioada vacanţei judecătoreşti  (19.06. - 31.08.2017),  este stabilit în zilele de miercuri şi joi, între orele 10:00 - 12:00.                                                                                               
Programul cu publicul la compartimentul apostile şi compartimentul arhivă din cadrul Secției I Civile, este stabilit după cum urmează:
 - în perioada 26.06 – 15.09.2016 programul cu publicul la compartimentul apostile este fixat pentru zilele de marţi şi joi, între orele 09:00 – 11:00  pentru primirea actelor şi 1400 – 1500 pentru eliberarea actelor apostilate.
-  perioadele 26.06 – 30.06.2017 şi 01.09 – 15.09.2017, programul cu publicul la compartimentul arhivă să fie stabilit în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 11:00, iar în perioada 03.07 – 31.08.2017 programul cu publicul să fie stabilit în zilele de luni, marţi, joi în intervalul orar 10:00 – 11:00.
Programul cu publicul la compartimentul arhivă din cadrul Secției      a II –a Civilă, contencios administrativ și fiscal este fixat, conform art. 178 alin. 3 din ROIIJ, astfel:
 
-                      marţi şi joi, între orele 10-11.
 
 
 
 
 
ANUNT - concurs de admintere la Școala Națională de grefieri - 23 aprilie 2017
 
 
  
 
 
 

Informaţii de interes public

Tabloul mediatorilor din județul Neamț poate fi accesat de la următoarea adresa:  
 
 
sau numai mediatorii autorizați de la adresa:
 
 
 
********************
 
Anunt foarte important
 
Conducerea Tribunalului Neamţ adresează justiţiabililor următoarea rugăminte:
În situaţia în care se depun ori se transmit prin fax sau e-mail înscrisuri pentru dosarele aflate pe rolul instanţei, este necesar să se facă cu cel puţin cinci zile înainte de termenul de judecată, astfel cum rezultă din prevederile art. 254 Cod procedură civilă. Astfel, înscrisurile pot ajunge la timp la dosarul cauzei, iar membrii completului de judecată au timpul necesar pentru studierea lor.
În caz contrar, Tribunalul Neamţ nu îşi asumă răspunderea pentru întârzierile care pot să apară în circuitul documentelor pentru fiecare termen, la dosare.
 
 
******************** 
 
Anunt
Asociatia Funky Citizens, cu sprijinul Programului Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer, a implementat in acest an proiectul Open Justice 2.0 for Romania, ce vizeaza elaborarea unei metodologii de evaluare a predictibilitatii actului de justitie pe baza unor indicatori cantitativi si calitativi si a unei analize cu privire la relevanta datelor astfel obtinute in vederea formularii unor politici publice in domeniu. Aceste informatii pot fi accesate de pe site-ul www.OnorataInstanta.ro.
 
********************
 noutati_coduri.docElemente de noutate privind Noul Cod Penal şi Noul Cod de Procedură Penală
********************
 
 
 
Înscrisul în formă electronică, căruia i s-a încorporat, ataşat sau i s-a asociat logic o semnătura electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv şi generată cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice, este asimilat, în ceea ce priveşte condiţiile şi efectele sale, cu încrisul sub semnătură privată.

Contact