Ignorare comenzi Panglică
Salt la conținutul principal
Acasă

Despre instituţie

Actualitate

Informaţii de interes public

Contact


Despre instituţie


Actualitate

 
 
 
COMUNICAT: Tribunalul Mehedinţi şi instanţele din raza sa de activitate utilizează aplicaţia informatică „InfoDosar”, accesibilă la adresa de internet: 
 
Astfel, căutând după numărul de dosar, la un computer conectat la internet, se obţin informaţii legate de traseul dosarului (toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul), data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă. Prin autentificarea cu o parolă de acces, pusă exclusiv la dispoziţia părţilor, se pot vizualiza în integralitatea lor şi documente din dosarul selectat (documente emise de instanţă şi editate în ECRIS care sunt închise şi documentele depuse la dosar sau emise de instanţă scanate şi ataşate în ECRIS).
 
 
 
ALEGERI LOCALE 2016
 
 
Lista avocaţilor înscrişi în tabloul barourilor componente ale Uniunii Naţionale a Barourilor din România
 
Informare cu privire la actele normative cu incidenţă în materia penală ce urmează a intra în vigoare de la 01 februarie 2014.
 
IMPORTANT
   Corespondenţa referitoare la dosarele aflate pe rolul Tribunalului Mehedinţi se trimite numai pe adresa de e-mail registratura-TRMH@just.ro
  
ANUNŢ
   Potrivit art.8 din Legea nr.381/2009, cererea de numire a unui mandatar ad-hoc se depune la preşedintele secţiei a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Mehedinţi şi se înregistrează într-un registru special.
 
ANUNŢ
   Dosarele privind adopţiile nu sunt publice ca urmare a aplicării dispoziţiilor legale privind protecţia datelor cu caracter personal.  
 
 

Informaţii de interes public


Contact

   Contact